Головна  →  Звіти  →  31 серпня 2016

Звіт про проведене громадське обговорення проекту розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) «Про внесення змін до розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) від 24 вересня 2014 року № 1055 «Про встановлення тарифів на платні послуги зі стоматологічної допомоги, які надаються лікувально-профілактичними державними та комунальними закладами охорони здоров’я у м. Києві»

1. Орган виконавчої влади, який проводить обговорення:

Департамент економіки та інвестицій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

2. Питання або назва проекту акта, винесеного на обговорення:

Проект розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) «Про внесення змін до розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 24 вересня 2014 року № 1055 «Про встановлення тарифів на платні послуги зі стоматологічної допомоги, які надаються лікувально-профілактичними державними та комунальними закладами охорони здоров’я у м. Києві».

3. Інформація про осіб, що взяли участь у обговоренні:

Мешканці міста Києва – відвідувачі офіційного веб-порталу Київської міської державної адміністрації. В обговоренні проекту прийняли участь 34 користувача, з яких підтримало проект розпорядження 27 користувачів, не підтримали проект розпорядження – 7, запропоновано пропозицій - 0.

4. Інформація про пропозиції, що надійшли до органу виконавчої влади за результатами обговорення:

Пропозицій не надходило.

5. Інформація про рішення, прийняті за результатами обговорення:

Пропозиції від мешканців не надійшли. Проект розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) «Про внесення змін до розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 24 вересня 2014 року № 1055 «Про встановлення тарифів на платні послуги зі стоматологічної допомоги, які надаються лікувально-профілактичними державними та комунальними закладами охорони здоров’я у м. Києві» буде видано в редакції, яка запропонована для громадського обговорення.

Перейти до спискуВерсiя для друку