Головна  →  Звіти  →  17 червня 2020

Звіт про проведене громадське обговорення проєкту розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) «Про внесення змін до розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) від 26 лютого 2015 року № 171»

1. Орган виконавчої влади, який проводить обговорення:

Департамент економіки та інвестицій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

 

2. Питання або назва проекту акта, винесеного на обговорення:

Проєкт розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) «Про внесення змін до розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 26 лютого 2015 року № 171».

 

3. Інформація про осіб, що взяли участь у обговоренні:

Мешканці міста Києва – відвідувачі офіційного Інтернет-порталу Київської міської державної адміністрації. В обговоренні проекту прийняло участь 7 користувачів, з яких підтримало проєкт розпорядження 5 користувачів, не підтримало проєкт розпорядження – 0, запропоновано пропозицій - 2.

 

4. Інформація про пропозиції, що надійшли до органу виконавчої влади за результатами обговорення:

 

№ п/п

ПІБ, дата та час отримання зауваження або пропозиції

Текст зауваження або пропозиції

Враховано/не враховано

Підстава не врахування пропозиції

1

Григорій Полевой

26.05.2020

11:02

 

Робіть таблиці                 БУЛО-СТАЛО. Як зрозуміти підвищення чи зниження?

Не враховано

У першому абзаці пункту 17 Порядку проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 № 996 (далі – Порядок), наведено вичерпний перелік документів, що оприлюднюються на веб-сайтах, під час проведення електронних консультацій з громадськістю, а саме: інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій та текст проєкту акта, винесеного на обговорення. Оприлюднення порівняльної таблиці до проєкту акта, винесеного на обговорення, Порядком не передбачено.

Згідно з Порядком інформаційне повідомлення, окрім інших, обов’язково містить  номер телефону, за яким надаються консультації з питання, що винесено на обговорення, в т.ч. щодо порівняння редакцій положень діючого акту та проєкту акта, винесеного на обговорення.

2

kiev lawyer 05.06.2020 21:04

https://advocation.com.ua

адвокат по семейным делам

алименты

раздел имущества

лишение родительских прав

Не враховано

Пропозиція не стосується проєкту розпорядження.

5. Інформація про рішення, прийняті за результатами обговорення:

Вказані пропозиції опрацьовані. З урахуванням зазначеного проєкт розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) «Про внесення змін до розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 26 лютого 2015 року № 171» буде видано в редакції, яка запропонована для громадського обговорення. 

Перейти до спискуВерсiя для друку