Повідомлення про проведення громадського обговорення проєкту Київської міської цільової програми контролю за утриманням домашніх тварин та регулювання чисельності безпритульних тварин гуманними методами на 2020-2022 роки

1. Орган виконавчої влади, який проводить обговорення:

Департамент міського благоустрою виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

2. Питання або назва проекту акта, винесеного на обговорення:

Проєкт Київської міської цільової програми контролю за утриманням домашніх тварин та регулювання чисельності безпритульних тварин гуманними методами на 2020-2022 роки.

3. Альтернативні варіанти вирішення питання:

а) схвалення громадськістю проекту акта із урахуванням отриманих пропозицій та зауважень;

б) не схвалення громадськістю проекту акта та залишення існуючої ситуації без змін. Оскільки зазначені цілі потребують вирішення, даний спосіб є недоцільний.

4. Соціальні групи населення та заінтересовані сторони, на які поширюються дія прийняття рішення:

  • територіальна громада міста Києва;
  • громадські організації та об’єднання;
  • підприємства, установи та організації;
  • виконавчий орган Київської міської ради (Київська міська державна адміністрація).

5. Можливі наслідки проведення в життя кожного альтернативного рішення для різних соціальних груп населення та заінтересованих сторін:

Метою прийняття проєкту є необхідність затвердження Київської міської цільової програми контролю за утриманням домашніх тварин та регулювання чисельності безпритульних тварин гуманними методами на 2020-2022 роки та, як наслідок, запобігання зростанню чисельності безпритульних тварин, сприяння створенню комфортних умов співіснування людей та тварин в місті Києві та покращення його санітарно-епідеміологічного стану, зниження рівня конфліктності та соціальної напруги в питаннях, пов'язаних з тваринами, зниження рівня агресії населення по відношенню до тварин, сприяння зростанню рівня моральності у суспільстві.

6. Спосіб забезпечення участі в обговоренні представників визначених соціальних груп населення та заінтересованих сторін:

- публікація проєкту на єдиному веб-порталі територіальної громади міста Києва.

 7. Терміни проведення публічного громадського обговорення:

з 18 грудня 2020 року по 20 січня 2020 року

8. Форма громадського обговорення:

Електронні консультації

9. Подання пропозицій і зауважень за формою:

До 06 січня 2020 року прохання подавати відповідні пропозиції або зауваження.

Прізвище Кулеба

Ім’я Олексій

По батькові Володимирович

Організація (установа) Департамент міського благоустрою виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

Посада директор Департаменту міського благоустрою виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

Тел./факс/e-mail тел. (044) 489-50-05, факс 489-33-68, E-mail:[email protected] 

 Пропозиції в електронній або паперовій формі

10. Адреса подання  пропозицій і зауважень, що винесені на громадське обговорення:

Департамент міського благоустрою виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), 04074, м. Київ, вул. Вишгородська, 21, е-mail: [email protected] 

11. Прізвище, ім’я, по батькові відповідальної особи:

Данилюк Людмила Василівна – начальник відділу правового забезпечення Департаменту міського благоустрою виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), тел: (044) 489 35 82.

12. Строк і спосіб оприлюднення результатів обговорення:

Звіт за результатами обговорення буде оприлюднений на єдиному веб-порталі територіальної громади міста Києва не пізніше, ніж за два тижні після закінчення обговорення.

Перейти до спискуВерсiя для друку