Повідомлення про проведення громадського обговорення показників видаткової частини проєкту бюджету міста Києва на 2022 рік, у частині виділення коштів бюджету міста Києва на виконання заходів Комплексної міської цільової програми сприяння розвитку підприємництва, промисловості та споживчого ринку на 2019-2022 роки, затвердженої рішенням Київської міської ради від 12 листопада 2019 року № 59/7632 (зі змінами та доповненнями)

1. Орган виконавчої влади, який проводить обговорення:

Департамент промисловості та розвитку підприємництва виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

2. Питання або назва проєкту акта, винесеного на обговорення:

Відповідно до статті 7 пункту 10 Бюджетного кодексу України щодо принципу публічності та прозорості – інформування громадськості з питань бюджетної політики, складання, розгляду, затвердження, виконання державного бюджету та місцевих бюджетів, наказу Міністерства фінансів України від 31.05.2019 № 228 «Про затвердження Методичних рекомендацій щодо підготовки та затвердження Бюджетного регламенту проходження бюджетного процесу на місцевому рівні» та рішення Київської міської ради від 16.05.2019 № 903/7559 «Про внесення змін до рішення Київської міської ради від 07.07.2016 № 579/579 «Про Регламент Київської міської ради» Департаментом промисловості та розвитку підприємництва виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) проводиться робота по формуванню показників видаткової частини проєкту бюджету міста Києва на 2022 рік, у частині виділення коштів бюджету міста Києва на виконання заходів Комплексної міської цільової програми сприяння розвитку підприємництва, промисловості та споживчого ринку на 2019-2022 роки, затвердженої рішенням Київської міської ради від 12 листопада 2019 року № 59/7632 (зі змінами та доповненнями) (далі – Комплексна програма).

3. Альтернативні варіанти вирішення питання:

- підготовка проєкту бюджетного запиту на 2022 рік без зауважень громадськості;

- підготовка проєкту бюджетного запиту на 2022 рік із урахуванням отриманих пропозицій та зауважень.

4.Соціальні групи населення та заінтересовані сторони, на які поширюватиметься дія прийнятого рішення:

  • громадські організації та об’єднання підприємців та промисловців;
  • підприємства, організації та об’єднання;
  • бізнес-кола.

5. Можливі наслідки проведення в життя кожного альтернативного рішення для різних соціальних груп населення та заінтересованих сторін:

- забезпечення формування умов для зайнятості населення міста, створення сприятливих умов для ефективного функціонування підприємницького сектору, промисловості та споживчого ринку міста Києва.

6. Спосіб забезпечення участі в обговоренні представників визначених соціальних груп населення та заінтересованих сторін:

- публікація заходів проєкту Комплексної програми які потребують виділення коштів бюджету міста Києва з метою підготовки бюджетного запиту на 2022 рік, на Єдиному веб-порталі територіальної громади міста Києва.

7. Термін проведення громадського обговорення:

З 17 серпня по 31 серпня 2021 року.

8. Форма громадського обговорення:

Електронна консультація.

9. Подання пропозицій і зауважень за формою:

До 31 серпня 2021 року прохання подати відповідні пропозиції або зауваження.

Прізвище __________________________________________________________

Ім’я ______________________________________________________________

По батькові ________________________________________________________

Організація (установа) _______________________________________________

Посада ____________________________________________________________

Тел./факс/ e-mail ____________________________________________________

Пропозиції _________________________________________________________

10. Адреса подання пропозицій і зауважень, що винесене на громадське обговорення:

Департамент промисловості та розвитку підприємництва виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), 01004, м.Київ, вул. Терещенківська, 11-А, е-mail: [email protected].

11. Прізвище, ім'я, по батькові відповідальної особи:

Соловйова Світлана Анатоліївна – головний спеціаліст відділу підприємництва та інфраструктури управління промисловості, підприємництва та регуляторної політики Департаменту промисловості та розвитку підприємництва виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), тел.: (044) 235 71 18.

12. Строк і спосіб оприлюднення результатів обговорення:

Звіт за результатами обговорення буде оприлюднений на Єдиному веб-порталі територіальної громади міста Києва не пізніше, ніж за два тижні після закінчення обговорення.

Перейти до спискуВерсiя для друку