КМДА Київська міська державна адміністрація


30 серпня 2021

Звіт про проведене громадське обговорення проєкту рішення Київської міської ради «Про затвердження міської цільової програми профілактики та протидії злочинності в місті Києві «Безпечна столиця» на 2022–2024 роки»

1. Орган виконавчої влади, який проводить обговорення:

Департамент муніципальної безпеки виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації)

2. Питання або назва проєкту акта, винесеного на обговорення:

Проєкт рішення Київської міської ради «Про затвердження міської цільової програми профілактики та протидії злочинності в місті Києві «Безпечна столиця» на 2022–2024 роки».

3. Інформація про осіб, що взяли участь у обговоренні:

Мешканці міста Києва – відвідувачі офіційного порталу Київської міської державної адміністрації. В обговоренні проєкту прийняло участь 0 користувачів, з яких підтримало проєкт рішення Київської міської ради 0 користувачів, не підтримало проєкт розпорядження – 0, запропоновано пропозицій - 0.

4. Інформація про пропозиції, що надійшли до органу виконавчої влади за результатами обговорення:

Протягом консультаційного періоду до Департаменту муніципальної безпеки виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) повідомлення та пропозиції щодо винесеного на обговорення проєкту рішення Київської міської ради не надходили.

5. Інформація про рішення, прийняті за результатами обговорення:

Враховуючи, що пропозиції від мешканців не надійшли, зазначений проєкт рішення Київської міської ради «Про затвердження міської цільової програми профілактики та протидії злочинності в місті Києві «Безпечна столиця» на 2022–2024 роки» буде видано в редакції, яка запропонована для громадського обговорення.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.