КМДА Київська міська державна адміністрація


30 серпня 2021

Звіт про проведене громадське обговорення пропозиції до прогнозу бюджету м. Києва на 2022-2024 роки по міським цільовим програмам відповідальним виконавцем яких визначено Департамент суспільних комунікацій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації)

1. Орган виконавчої влади, який проводить обговорення:

Департамент суспільних комунікацій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

2. Питання або назва проекту акта, винесеного на обговорення:

пропозиції до прогнозу бюджету м. Києва на 2022-2024 роки по міським цільовим програмам відповідальним виконавцем яких визначено Департамент суспільних комунікацій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

3. Інформація про осіб, що взяли участь у обговоренні:

обговорення проходило у формі електронних консультацій на єдиному веб – порталі територіальної громади міста Києва, про що було оголошено у встановленому порядку (розміщено повідомлення про проведення обговорення та відповідні звітні матеріали). Електронні консультації тривали з 16.08.2021 року по 29.08.2021 року.

4. Інформація про пропозиції, що надійшли до органу виконавчої влади за результатами обговорення:

протягом консультаційного періоду до Департаменту суспільних комунікацій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) повідомлення та пропозиції щодо винесених на обговорення пропозицій до прогнозу бюджету м. Києва на 2022-2024 роки по міським цільовим програмам відповідальним виконавцем яких визначено Департамент не надходили. На єдиному веб – порталі територіальної громади міста Києва проходило електронне голосування на підтримку або не підтримку вищезазначених пропозицій до прогнозу бюджету м. Києва на 2022-2024 роки. За результатами голосування на момент завершення електронних консультацій звіт підтримано громадськістю у кількості 1 голосу (так – 1, ні - 0).

5. Інформація про рішення, прийняті за результатами обговорення:

за результатами голосування на єдиному веб – порталі територіальної громади міста Києва пропозицій до прогнозу бюджету м. Києва на 2022-2024 роки по міським цільовим програмам відповідальним виконавцем яких визначено Департамент суспільних комунікацій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) підтримано громадськістю без зауважень та коментарів.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.