КМДА Київська міська державна адміністрація


5 жовтня 2021

Звіт про проведене громадське обговорення проєкту рішення Київської міської ради «Про затвердження Комплексної міської цільової програми екологічного благополуччя міста Києва на 2022–2025 роки»

1. Орган виконавчої влади, який проводить обговорення:

Управління екології та природних ресурсів виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

2. Питання або назва проекту акта, винесеного на обговорення:

Проєкт рішення Київської міської ради «Про затвердження Комплексної міської цільової програми екологічного благополуччя міста Києва на 2022–2025 роки»

3. Інформація про осіб, що взяли участь у обговоренні:

Мешканці міста Києва – відвідувачі Єдиного веб-порталу територіальної громади міста Києва (https://kyivcity.gov.ua/). В обговоренні проєкту прийняли участь 0 користувачів, з яких підтримало проєкт рішення 0 користувачів, не підтримали проект рішення – 0,  запропоновано пропозицій – 0.  Обговорення тривало з 20 вересня по 04 жовтня 2021 року.

4. Інформація про пропозиції, що надійшли до органу виконавчої влади за результатами обговорення:

Протягом консультаційного періоду до Управління екології та природних ресурсів виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) повідомлення та пропозиції щодо винесеного на обговорення проєкту рішення Київської міської ради не надходили.

5. Інформація про рішення, прийняті за результатами обговорення:

Враховуючи, що пропозиції від мешканців не надійшли, зазначений проєкт рішення Київської міської ради ««Про затвердження Комплексної міської цільової програми екологічного благополуччя міста Києва на 2022–2025 роки» буде видано в редакції, яка запропонована для громадського обговорення.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.