КМДА Київська міська державна адміністрація


28 березня 2022

Звіт про проведене громадське обговорення проєкту розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) «Про встановлення тарифів на послуги з перевезення пасажирів і вартості проїзних квитків у міському пасажирському транспорті, який працює у звичайному режимі руху»

1. Орган виконавчої влади, який проводить обговорення:

Департамент економіки та інвестицій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

2. Питання або назва проєкту акта, винесеного на обговорення:

Проєкт розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) «Про встановлення тарифів на послуги з перевезення пасажирів і вартості проїзних квитків у міському пасажирському транспорті, який працює у звичайному режимі руху».

3. Інформація про осіб, що взяли участь у обговоренні:

Мешканці міста Києва – відвідувачі офіційного порталу Києва. В обговоренні проєкту розпорядження прийняли участь 232 користувачі, з яких підтримало проєкт розпорядження 88 користувачів, не підтримали проєкт розпорядження - 143, запропоновано пропозицій – 36, в тому числі 1 пропозиція продублювалась, тому до розгляду прийнято 35 пропозицій.

4. Інформація про пропозиції, що надійшли до органу виконавчої влади за результатами обговорення:

Під час обговорення проєкту розпорядження надійшло 35 пропозицій.

5. Інформація про рішення, прийняті за результатами обговорення:

У зв’язку з втратою актуальності проєкт розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) «Про встановлення тарифів на послуги з перевезення пасажирів і вартості проїзних квитків у міському пасажирському транспорті, який працює у звичайному режимі руху» відкликано та процедура його погодження припинена.

Файл документа: Пропозиції.pdf



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.