КМДА Київська міська державна адміністрація


27 квітня 2022

Звіт про проведене громадське обговорення проєкту рішення Київської міської ради «Про затвердження Міської цільової програми забезпечення житлом громадян, які потребують поліпшення житлових умов, на 2022-2024 роки»

1.  Орган виконавчої влади, який проводить обговорення:

Департамент будівництва та житлового забезпечення виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

2.  Зміст питання або назва проекту акта, винесеного на обговорення:

Проект рішення Київської міської ради «Про затвердження Міської цільової програми забезпечення житлом громадян, які потребують поліпшення житлових умов, на 2022-2024 роки».

Порядком розроблення, затвердження та виконання міських цільових програм у місті Києві, затвердженим рішенням Київської міської ради від 29.10.2009 № 520/258 передбачено проведення громадського обговорення проєктів міських цільових програм після їх схвалення.

Проєкт Міської цільової програми забезпечення житлом громадян, які потребують поліпшення житлових умов, на 2022-2024 роки схвалено розпорядженням виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 22.2.2022 № 444/1.

3.    Інформація про осіб, що взяли участь у обговоренні:

Мешканці столиці – відвідувачі офіційного інтернет-порталу Київської міської державної адміністрації.

Громадське обговорення проводилось у форматі електронної консультації, пропозиції та зауваження від зацікавлених осіб приймалися з 12 квітня 2022 року по 26 квітня 2022 року за адресою: вул.Володимирстька,42 м. Київ, 01030, Департамент будівництва та житлового забезпечення або на електронну адресу: [email protected]

4.    Інформація про пропозиції, що надійшли до органу виконавчої влади за результатами обговорення:

Громадське обговорення проводилося у формі електронної консультації. Проєкт Міської цільової програми забезпечення житлом громадян, які потребують поліпшення житлових умов, на 2022-2024 роки опубліковано на офіційному сайті Київської міської державної адміністрації у розділі «Громадське обговорення проєктів нормативноправових актів».

Протягом терміну проведення обговорення пропозиції та зауваження до проєкту Міської цільової програми забезпечення житлом громадян, які потребують поліпшення житлових умов, на 2022-2024 роки не надходили.

5.    Інформація про рішення, прийняті за результатами обговорення:

Пропозиції та зауваження до проєкту рішення Київської міської ради «Про затвердження Міської цільової програми забезпечення житлом громадян, які потребують поліпшення житлових умов, на 2022-2024 роки» не надходили, тому проєкт акту, винесеного на обговорення, залишається без змін.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.