Повідомлення про проведення громадського обговорення проєкту змін до Програми економічного і соціального розвитку м. Києва на 2021-2023 роки

1. Орган виконавчої влади, який проводить консультації з громадськістю:

Департамент економіки та інвестицій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

2. Назва проєкту документа, винесеного на консультації з громадськістю:

Проєкт змін до Програми економічного і соціального розвитку м. Києва на 20212023 роки (далі – Програма).

3. Соціальні групи населення та заінтересовані сторони, на які поширюється дія документа, що планується подати на затвердження Київради за результатами консультацій з громадськістю:

  • громадяни міста Києва;
  • громадські організації та об’єднання;
  • бізнесові структури;
  • підприємства, організації, установи, зокрема наукові, різних форм власності;
  • виконавчий орган Київської міської ради (Київська міська державна адміністрація)
  • Київська міська рада.

4. Можливі наслідки прийняття документа для різних соціальних груп населення та заінтересованих сторін:

Запропонований документ є важливим інструментом реалізації Стратегії розвитку міста Києва до 2025 року, який забезпечує послідовне та планомірне втілення основної стратегічної мети розвитку міста Києва – покращення якості життя мешканців, що визначається економічним добробутом і комфортом життя у місті з багатою історичною традицією.

Проте, у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України та введенням воєнного стану в Україні відповідно до Указу Президента України від 24 лютого 2022 року № 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні», затвердженого Законом України «Про затвердження Указу Президента України «Про введення воєнного стану в Україні» від 24 лютого 2022 року № 2102-ІХ, діяльність структурних підрозділів виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) та всіх служб міста Києва була спрямована на забезпечення роботи критичної інфраструктури, організацію допомоги Збройним Силам України і підрозділам територіальної оборони щодо захисту столиці та недопущення гуманітарної катастрофи в місті. Тому при підготовці змін до Програми на 2023 рік пріоритетами, насамперед стали заходи направлені на забезпечення функціонування міського господарства задля відновлення економічного і бюджетного потенціалу та збереження соціальних стандартів життя мешканців столиці.

5. Термін проведення консультацій з громадськістю:

З 28 червня до 28 липня 2022 року

6. Форма консультацій з громадськістю:

Електронні консультації з громадськістю.

7. Спосіб забезпечення участі в консультаціях з громадськістю представників визначених соціальних груп населення та заінтересованих сторін:

Пропозиції та зауваження учасників електронних консультацій з громадськістю подаються в письмовій формі на електронну адресу, вказану в інформаційному повідомленні, та на єдиному вебпорталі територіальної громади міста Києва в розділі «ГРОМАДСКОСТІ» рубрика «Консультації з громадськістю».

Інститути громадянського суспільства, наукові та експертні організації, інші юридичні особи під час подання пропозицій і зауважень у письмовій формі зазначають своє найменування та місцезнаходження.

Анонімні зауваження та пропозиції не реєструються і не розглядаються.

8. Адреса подання пропозицій і зауважень, що винесені на електронні консультації з громадськістю:

Департамент економіки та інвестицій, 01001, м. Київ, вул. Хрещатик, 36; e-mail:  [email protected]

9. Прізвище, ім’я, по батькові відповідальної особи (осіб) органу виконавчої влади:

Мохонько Вікторія Олександрівна, тел. 202-76-80

Коломієць Валерія Олексіївна, тел. 202-72-84

10. Строк і спосіб оприлюднення результатів консультацій з громадськістю:

Звіт за результатами обговорення у визначений законодавством строк буде оприлюднено на єдиному вебпорталі територіальної громади міста Києва органом виконавчої влади після прийняття рішення за результатами обговорення.

Перейти до спискуВерсiя для друку